2016. aug 04.

A Tündérek völgye ámulatba ejti az idelátogatókat

írta: Pontvelem
A Tündérek völgye ámulatba ejti az idelátogatókat

A Sokszínű Vidék oldalán található cikk a napokban arról számolt be, hogy Erdélyben található egy különleges kastély, melyet a Tündérek völgyének neveznek. A pihenőhelyként funkcionáló különleges kastély egy bukaresti házaspár; Gabriela és Razvan Vasile álma alapján készült el, munkálati azonban még mindig tartanak.

A  fogadó része például 2016 végétől várja majd a látogatókat. A házaspár célja az volt, hogy olyan üdülőhelyet hozzanak létre, mely távol a nagyváros zajától, mesés környezetben várja a pihenni vágyókat, s a képeket elnézve sikerrel jártak; lenyűgöző üdülőt varázsoltak.

 

Az üdülő a Felsőporumbák környékén található, s ez mesebeli vidék arra ösztönözte a csodakastély megálmodóit, hogy a kastély teljes összhangban legyen a környezettel, s ezért az építmény csupa környezetbarát anyagból készült; agyagból, fából, homokból, kőből és szénából.



A házaspár nyitott az új ötletekre, így a 10 szobás mesés kastély és környéke ideális hely lehet piknikekhez, esküvői ceremóniák lebonyolításához, sőt a közeli pataknál strand kialakítását is tervezik. Ezen kívül lehetőség lesz lovaglásra, illetve a helyi termelők termékeiből készült ételekkel az ottani gazdákat is népszerűsíteni szeretnék.
Nem is szaporítjuk tovább a szót, nézzétek meg miért is érdemelte ki ez a természettel szinte eggyé váló kastély a Tündérek völgye elnevezést:

Forrás: Sokszínű Vidék

Szólj hozzá