2015. júl 09.

Tigrissimogató Felsőlajoson! 

írta: Pontvelem
Tigrissimogató Felsőlajoson! 

Hallottál már a Magán Zoo névre hallgató állatkertről?

Egészen tavalyig még Abonyban volt megtalálható és látogatható a magánkézben levő állatkert, ami egészen különleges élményeket kínál a látogatóknak. Idén átköltözött Felsőlajosra és új helyen, szebb kifutókkal, igényesebb kialakítással várja az állatbarátokat.

A Magán Zoo sajátossága, hogy rendszerint lehetőség van kisállatokkal találkozni. Mielőtt azonban a szokásos állatsimogatóra gondolnál, érdemes tudnod, hogy itt tigriseket simogathatsz. Jelenleg fehér tigriskölyökkel van módod találkozni mindennap délelőtt 11 és délután 16 órakor.

Akár közös képeket is készíthetsz a kisállattal. Ehhez persze neki is lesz némi hozzászólása, hiszen a kisállat rendkívül pajkos és nagyon szereti az embereket, de ugyanakkor szívesen játszik a kifutójában mókásan röpködő papagájjal is. A Magán Zoo egyébként ennél jóval többet tartogat számodra, hiszen találkozhatsz majmokkal, pávákkal, fehér és szibériai tigrisekkel, de etethetsz pónikat és kecskéket is zoo csemegével, vagy felfedezheted a tevék izgalmas világát is.

Képek forrása: MagánZoo

Szólj hozzá