2015. nov 09.

Legyél Te PontVelem Nagykövet!

írta: Pontvelem
Legyél Te PontVelem Nagykövet!

Tevékenységünk során arra törekszünk, hogy megmutassuk azt, hogy lehet környezettudatosan élni, hogy fontos figyelnünk a természetre, és, ahogy telik az idő egyre nagyobb teret kell nyerjen a tudatos létezés, a fenntarthatóság.

Neked is fontos? Ha igen, akkor vidd hírét a PontVelem Okos Programnak és legyél iskoládban Te a PontVelem Nagykövet!

Ahhoz, hogy Te legyél a Nagykövet csak annyit kell tenned, hogy meghívod barátaidat, és ismerőseidet, hogy regisztráljanak a PontVelem Okos Programba november 9. és december 18. között. Legtöbb új regisztrációt hozó diák lesz az iskola PontVelem Nagykövete, de mindenki munkáját támogatjuk. Minden új regisztrációért bónuszpontokat adunk, sőt, ajándékutalvány és extra bónuszpotn is jár majd Neked, ha te vagy a legügyesebb. Arra gondoltunk, hogy most PontBolt ajándékutalványokat adunk, így kedved szerint választhatod ki a nyereményedet. Részletes leírást honlapunkon találsz, csak kattints ide.

fb_regkampany.jpg

Szeretnél többet tudni arról, hogy miért is jó PontVelem Nagykövetnek lenni? Kattints ide, és minden információt megtalálsz, vagy kérdezz bátran minket Facebook oldalunkon, vagy emailben.

Szólj hozzá