2015. nov 16.

Varázsolj mosolyt karácsonyra!

írta: Pontvelem
Varázsolj mosolyt karácsonyra!

A környezettudatos gondolkodás nem csak arra terjed ki, hogy gyűjtöd és újrahsznosítod az elemeket, és a tech kütyüket, ez egy életmód, egy gondolkodás forma, mely központjában a figyelem és a törődés áll. Most karácsonykor újabb lehetőséged van megmutatni, hogy mennyire fontos számodra a környezeteddel való törődés. A Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve most ajándékokat gyűjtünk rászorulóknak. Bekapcsolódsz te is?

A PontVelem Okos Program tagjaként most nem a pontjaiddal, hanem megunt, de jó állapotban lévő játékaiddal tudsz segíteni azoknak a családoknak, ahol problémát okoz a karácsonyi ajándékozás. Tudtad, hogy elég sok olyan család van, ahol az ajándékozás szóba sem jön, mert már az is sokat jelent, hogy van mit enni? Ezeknek a családoknak segítünk most Veled együtt. SegítsVelem Karácsonykor!

fb_svkaracsony.jpg

Hogyan SegítsVelem Karácsonykor?

  1. Otthon szedd össze megunt játékaid, de olyat, ami még használható, jó állapotban van, és amivel még Te is játszanál, ha nem untad volna meg! Ezeket tedd egy dobozba és írd a dobozra, hogy milyen nemű és korú társadnak szánnád ezt a csomagot!

 

  1. Vidd be az iskolába a dobozt és add oda kapcsolattartó tanárodnak! A doboznak szállításra alkalmasnak kell lenni. Lehetőleg maximum 60x60x60 cm-es legyen a doboz legnagyobb mérete, de akár nagyobb ajándékot is elhozunk, ha dobozban van és könnyen kezelhető. A doboz súlya maximum 30 kg legyen.

 

  1. Innentől kezdve nincs teendőd, a tanárod fogja megrendelni a csomagok elszállítását.

FONTOS, hogy a kapcsolattartónak meg kell adnia, hogy hány csomag gyűlt össze az iskolában, és az  elszállítási igényt 2015. december 11-ig kell leadni.

 

A csomagok elszállítását kizárólag az iskola alá regisztrált tanár tudja megrendelni a www.pontvelem.hu oldalra belépve, a SegítsVelem alatt található karácsonyi gyűjtés oldalán, de nem csak PontVelem iskolák vehetnek részt a gyűjtésben! 

Amennyiben az iskola eddig még nem regisztrált a PontVelem programba, abban az esetben is kell regisztrálnia a tanárnak, mert csak így tudja leadni rendelését. Ez nem kötelezi az iskolát a PontVelem Programban való részvételre.

Gyűjtési időszak:

  1. november 30-tól december 11-ig tart!

Elszállítási időszak:

  1. 51. hete

Máltai Szeretetszolgálatnak történő adományozás részletei

A Máltai Szeretetszolgálathoz a 24H futár segítségével eljuttatjuk a csomagokat, majd ők azokat kiszállítják 2015. december 18-19-én a rászoruló családokhoz. 

Tarts velünk, adj velünk!

Szólj hozzá