2015. dec 04.

PontVeled és a barátaiddal

írta: Pontvelem
PontVeled és a barátaiddal

Lépések a zöld jövőbe

Adj, hogy kaphass...ahogy a technika és a fejlődés magával ragadta az embereket egre nagyobb fontossággal bír az az alapvető tulajdonságunk, hogy törődjünk egymással. Sokan várják a megváltást, hogy majd, ha kapnak, akkor ők is adni fognak, de gondolj csak bele, hova vezet az, ha mindenki csak vár...

Gondolom Te is rájöttél arra, hogy a sült galamb egy másik pályán mozog, és, ha valamit szeretnél elérni, akkor Neked is tenned kell az ügy érdekében, valami jót. Fontos minden apró cselekedet. A PontVelem csapatával azon dolgozunk, hogy egy környezettudatos, fenntartható életteret alakítsunk ki, ahol mindenkinek fontos az, hogy tiszta és természetes világban éljük napjainkat.

Egy elem leadása egészen apró dolognak tűnik, miközben 100 év a becsült lebomlási ideje.

kepernyofoto_2015-12-04_6_20_07.png
Vagy ott van az alumínium doboz, emlékszel? nyáron gyűjtöttük....2-500 év alatt bomlik le egyetlen darab. Te hány száz évvel segítetted a Földet?

kepernyofoto_2015-12-04_6_27_23.png

Arra gondoltunk, hogy december 18-ig extra pontokkal jutalmazunk mindenkit, aki a barátait beszervezi a PontVelem Okosprogramba, hogy minnél többen ügyködjünk a fenntartható holnapért.

fb_regkampany.jpg

Lehetsz Te is PontVelem Nagykövet, várunk!

Képek forrása: origo.hu

Hasonló cikkek: origo.hu, erdekesvilag.hu

Szólj hozzá

újrahasznosítás fenntartható környezetbarát PontVelem