2016. sze 06.

Bankolj a PontBankban!

írta: Pontvelem
Bankolj a PontBankban!

A BankVelem programot a Pénziránytű Alapítvány támogatásával dolgoztuk ki és működtetjük. A program célja, hogy a PontBank funkcióin keresztül tovább mélyíthesd pénzügyi ismereteid és a hétköznapokban is jobban eligazodj a pénz világában. A Pénziránytű Alapítványt a Magyar Bankszövetség, a Magyar Nemzeti Bank és a Diákhitel Központ hívta életre 2008-ban a pénzügyi kultúra fejlesztésére. 

A PontBank egy olyan virtuális bank, ahol elhelyezheted a pontjaidat, amit a különböző akcióink során szereztél. Ez tökéletes alkalom arra, hogy megismerkedj a bankrendszer működésével.

Megtanulhatsz kamatlábat számolni és megismerkedhetsz olyan fogalmakkal, mint a futamidő és a lekötött betétszámla. A BankVelem programunk célja, hogy megtanulj felelősségteljes döntéseket hozni a pénzügyi dolgaiddal kapcsolatban.

Kitapasztalhatod azt, hogy milyen érzés odafigyelni a vagyonodra. Beteheted a PontBankba, ahol kamatozni fog, így a végén majd több pontot vehetsz ki, mint amennyit betettél. Továbbá, utalhatsz is pontokat a csoportnak, amelyikben Te is tag vagy, ezáltal hamarabb össze tudjátok gyűjteni a pontokat, ami szükséges a céljaitok eléréséhez. A PontBankban szerzett tapasztalatokat nagyon jól tudod majd hasznosítani az életed során, hiszen úgy működik, mint egy valódi bank, csak itt nem pénzt helyezel el, hanem pontokat.

Kép forrása: theenergycollective

Szólj hozzá