2016. okt 11.

Hogyan gyarapíthatod pontjaidat?

írta: Pontvelem
Hogyan gyarapíthatod pontjaidat?

 

Az Okos Programban való részvételeddel szerzett pontjaidért sok szép holmit vásárolhatsz magadnak a PontBoltban. Egyes tárgyakat már néhány pontért megszerezhetsz, másokért viszont meg kell dolgozni.

Amennyiben az összegyűjtött pontokat lekötöd, a kéthéttől három hónapig terjedő futamidejű betétekben, akkor ez is hozzájárul a pontjaid gyarapodásához. A futamidő végén hozzáadódik a kamat is a pontjaidhoz. Ezzel hamarabb összegyűjtheted a szükséges mennyiséget, amire szükséged van az áhított tárgy megvásárlásához. Mindeközben fontos információkat szerezhetsz olyan hasznos dolgokról, mint a lekötött betét, a futamidő és a kamatlábszámítás. Ezekre még a későbbiekben nagy szükséged lehet, arról nem is beszélve, hogy ez kitűnő módja annak, hogy megtanulj okosan gazdálkodni a pénzeddel, illetve a pontjaiddal.

A pontokból utalhatsz át más számlára, ha szeretnél. A PontSzámládon pedig nyomon követheted a banki átutalásokat, az online vásárlások során történő kiadásokat, valamint a kamatok alakulását. Ez szintén segítségedre lesz a pontokkal való ősszerűbb gazdálkodásban.

Kép forrása: webshopexperts

Szólj hozzá