2016. okt 18.

PontVelem OkosPont Bajnokság

írta: Pontvelem
PontVelem OkosPont Bajnokság

Elindult a PontVelem OkosPont Bajnoksága, ami 12 fordulón keresztül tesz próbára, hogy a végén megnyerhesd a kalandtáborozást. 

Persze nem csak a kalandtáborozás az egyetlen nyeremény. Minden kitöltött kvíz után OkosPontokat kapsz, amit fel is lehet használni a PontBoltban, de lehetőséged van arra is, hogy okosan gazdálkodj pontjaiddal a PontBankban. 


Fontos, hogy a kalandtáborozás csak akkor lehet a tied, ha a tanév összes kvízét kitöltöd. A 2016/2017-es tanév során meghirdetett OkosPont Bajnokság 12 fordulóból áll. A végeredmény az egész tanév során kitöltött kvízek összesített eredménye alapján alakul ki. A kvízeket a megjelenésüktől kezdve, egész évben ki lehet tölteni, bármikor csatlakozhatsz a bajnoksághoz, gyűjtheted az OkosPontokat.

További remek hír, hogy nem csak hibátlan kvízért jár pont, hanem a helyes válaszok arányában jóváírunk a PontSzámládon maximum 100 OkosPontot. A pontokat a kvíz kitöltését követően kapod meg a PontSzámládra. 

A weboldalon található OkosPont Bajnokság toplista egész évben mutatja, hogy a kitöltők mennyi pontot értek el a tanévben. 

Sok sikert kívánunk! Vigyázz, kész, kitöltés!

fb_okospontbajnoksag3.png

Szólj hozzá