2015. nov 26.

Mit kezdhetsz a pontjaiddal? Új lehetőségek a PontBoltban...

írta: Pontvelem
Mit kezdhetsz a pontjaiddal? Új lehetőségek a PontBoltban...

Sok elemet gyűjtöttél? Behoztad az összes kütyüt? Sok-sok barátodat hívtad meg és most csak úgy hemzsegnek a pontok a PontSzámládon? Irány a megújult PontBolt :)

Játék,kütyü, könyv, élmény, sport...mostantól még több lehetőséget kínálunk a pontok okos felhasználására. Abban az esetben, ha mégsem találsz kedvedre valót az újdonságok között, irány a PontBank, vagy a SegítsVelem programunk.

kepernyofoto_2015-11-26_6_03_40.png

 

A PontBankban le is kötheted különböző futamidejű betétekben. Hogy ez mit jelent? A pontjaid egy részét vagy akár az egészet, két hétre, egy hónapra vagy három hónapra lekötöd. Addig nem nyúlhatsz hozzá, nem vásárolhatsz belőle és nem utalhatsz át más számlákra. Ez idő alatt a pontok dolgozni fognak, hiszen a futamidő végén hozzáadódnak a kamatok is. Így a végén több pontot vehetsz ki, mint amennyit betettél. Hát nem nagyszerű? Ezáltal megtanulod, hogyan oszd be a pontjaidat. Ez a későbbiek során nagyon hasznos tapasztalat lesz számodra. Ha az osztálytársaiddal közösen gyűjtitek a pontokat osztálykirándulásra vagy bármi egyébre, akkor utalhatsz át pontokat a saját a számládról az osztály számlájára. Így hamarabb összegyűl a szükséges mennyiség.

kepernyofoto_2015-11-26_5_34_29.png

A SegítsVelem programok közül is választhasz, de most a karácsonyi mosoly akcióhoz pontok felhasználása nélkül is kapcsolódhatsz. Csupán megunt játékaidat kell összegyűjteni és behozni az iskolába.  fb_svkaracsony.jpg

Csak egy kis környezettudatosság szükséges, és ezernyi jutalom vár rád! Még nem csatlakoztál? Mire vársz :)

Szólj hozzá

PontVelem PontBolt SegítsVelem PontBank